Menu
Your Cart

Samolepilna folija

Samolepilna folija
Samolepilna folija

Razpoložljive možnosti

termin - cena

Razpoložljive možnosti

0.00€
Brez DDV: 0.00€

Tisk samolepilne folije

Tiskamo samolepilno folijo, nalepke za avto, nalepke za stene.. Enostavno naročite preko spleta.

Samolepilne folije tiskamo s stroji za velikoformatni tisk. Laminacija je potrebna le v primerih ko so folije izpostavljene mehanskim poškodbam. Folije lahko apliciramo na večino vrst podlag kot so kovina, aluminij, pvc, pe, na avtomobile, plošče table in ostale podlage. Glede na obdobje uporabe jih ločimo na kratkoročne (monomerne) in dolgoročne (polimerne) folije. Za uporabo v notranjih prostorih večinoma zadostujejo monomerne folije. Ker samolepilne folije večinoma izdelujemo v nestandardnih velikostih imate možnost vpisa poljubne velikosti!

Monomerno folijo priporočamo za daljšo notranjo uporabo ter zunanjo uporabo do 3 leta. Polimerno folijo priporočamo za daljšo zunanjo uporabo. V kolikor bo folija izpostavljena mehanskim poškodbam priporočamo laminacijo. Za monomerne folije priporočamo monomerno laminacijo, za polimerne folije pa polimerno laminacijo. V kolikor želite obliko folije po poljubni obliki izberite dodelavo izrez po konturi.

UPORABNO: Zaradi specifičnosti samolepilnih folij in njihove uporabe se lahko pred naročilom posvetujete z nami, z veseljem vam bomo svetovali za pravilen izbor!