Menu
Your Cart

Tisk velikih formatov

V spletni tiskarni propaganda vam nudimo širok izbor velikoformatnih izdelkov. Na voljo so vam transparenti, plakat, reklamni napisi, samolepilna folija, tisk na plošče, reklamne table, foto tapete in številni drugi izdelki. Tiskamo z okolju prijazno latex tehnologijo, ki je brez vonja in škodljivih snovi. Izberite izdelkek in ga prilagodite svojim željam.
Tisk plakatovTiskamo plakate različnih formatov v digitalnem in offset tisku. Ugodno že od najmanjših naklad. Enostavno naročilo preko spleta.Plakat je večja tiskovina, ki svoje sporočilo prenaša s sliko in besedilom. Uporablja se ga za oglaševanje na javnih mestih. Plakati se večinoma tiskajo na st..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk posterjevTiskamo posterje in foto povečave z digitalnim tiskom. Visoka kvaliteta in velik izbor formatov. Enostavno naročilo preko spleta.Posterji so za razliko od plakatov tiskani na kvaliteten foto-papir večje debeline (250 gramov) ter so primerni za notranjo uporabo. Tiskajo se z najvišjo ka..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk transparentovTiskamo transparente in cerade, velik izbor formatov, hitro in ugodno, naročilo preko spleta.ransparenti so tiskovine večjih formatov, ki jih tiskamo z velikoformatnimi tiskalniki. Neprogrešljivi so na raznih dogodkih, prireditvah ter na zunanjih oglasnih mestih (ob cestah, na špor..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk samolepilne folijeTiskamo samolepilno folijo, nalepke za avto, nalepke za stene.. Enostavno naročite preko spleta.Samolepilne folije tiskamo s stroji za velikoformatni tisk. Laminacija je potrebna le v primerih ko so folije izpostavljene mehanskim poškodbam. Folije lahko apliciramo na večino vr..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk tabel in ploščTiskamo table in plošče vseh formatov, direktni tisk na plošče, enostavno naročilo preko spleta.Tisk na plošče izvajamo na velikoformatnih tiskalnikih za direktni tisk na plošče. Tiskamo na lahke kapa penaste plošče, ki so izjemno lahke in stabilne, niso pa odporne na zunanje vpli..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk magnetnih nalepkTiskamo in izdelujemo magnetne nalepke različnih oblik in velikosti.Magnetne nalepke so odlična rešitev za priložnostno prikazovanje vašega sporočila. Aplicirate jih lahko na vse ravne in rahlo ukrivljene kovinske površine, kot so avtomobili, kovinske table, omare, hladilniki.. ..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk umetniškega platna Tiskamo umetniško platno v digitalni tehniki, različni formati, enostavno naročanje preko spleta.Umetniško platno ali canvas je platno izdelano iz 100% bombaža. Uporablja se predvsem za fotopovečave in tisk raznih motivov. Rahlo strukturirana površina daje tisku videz po..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk foto tapetTiskamo foto stenske tapete, v vseh formatih. Enostavno naročilo v spletni tiskarni propaganda.Foto tapete so izdelane iz samolepilnega rahlo strukturiranega materiala, ki ga potiskamo z željenim motivom. Lepilo na foto tapetah je manj močno, kar pomeni da lahko tapeto po želji tudi o..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)