Menu
Your Cart

Digitalni in offset tisk

V spletni tiskarni Propaganda vam nudimo različne tiskovine, ki jih tiskamo z digitalnim in offset tiskom. Izbirate lahko med številnimi izdelki kot so vizitke, letaki, brošure, kuverte, nalepke, zloženke.. Manjše količine so praviloma natisnjene z digitalnim tiskom, veje količine pa z offset tiskom. Spletni izračun cene vam prikaže najugodnejšo ponudbo glede na izbrano količino.

Tisk vizitkNudimo kalitetno izdelavo in tisk  vizitk, digitalni tisk, v različnih formatih v vrhunski kvaliteti. Vizitka je kraljica med tiskovinami poslovnega komuniciranja. Standardna formata, ki se najpogosteje uporabljata sta 85x55 mm ter 90x50 mm. Format 85x55mm je priročnejši, saj je..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk letakovTiskamo letake, flyerje po ugodnih cenah, v različnih formatih. Hitro in ugodno.Letaki sodijo med najučinkovitejše tiskovine za promocijo bodisi podjetja, produktov, dogodkov ali za splošno informiranje ciljne publike. So tudi ena najcenejših oblik promocije, zato so izjemno priljubljeni..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk zloženkTiskamo zloženke različnih formatov z različnimi vrstami zgibov.Zloženke so enolistne tiskovine, ki jih prepognemo z različnimi metodami zgibanja. Izmed zgibov lahko izbirate med V, C in Z zgibom. Različne variante so prikazane na slikah.POMEMBNO! Pri zloženkah določite odprti format (to..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk brošur z žično vezavoTisk brošur, žična vezava, barvne in črnobele, v digitalnem ali offset tisku. Kvalitetno in ugodno.Brošure so večstranske tiskovine, namenjene raznim vsebinam poslovne ali informativne narave. Brošure nastanejo tako, da potiskamo več listov papirja, ga prepognemo in hrbtno ..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk brošur s spiralno vezavoTisk brošur s spiralno vezavo, primerne za zbornike, seminarske naloge. Brošure s spiralno vezavo so večlistne tiskovine, ki se po končanem tisku spnejo s spiralo. Namenjene so predvsem za razne zbornike, interna gradiva, učna gradiva, razne seminarske naloge ipd. Z..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk mehko vezanih brošurTisk brošur z mehko vezavo, primerne za knjige, seminarske naloge. Brošure in kjnige z mehko vezavo so večlistne tiskovine, ki se po končanem tisku mehko vežejo oziroma lepijo. Namenjene so predvsem za knjige ter razne kataloge. Za razliko od ostalih brošur imajo mehko ..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk kuvertTiskamo kuverte različnih formatov, digitalni in offset tisk.Potiskana kuverta spada med poslovne tiskovine, uporabljamo jo za namene pošiljanja računov, dopisov in ostalih tiskovin. Pri nas najdete standardne formate kuvert. Potiskamo jih v barvni ali črno-beli tehniki.Za pošiljanje raču..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk razglednicTiskamo razglednice z vašo sliko. Enostavno naročite preko spleta.Pošljite posebno razglednico s svojo sliko svojcem, prijateljem, znancem.. Razglednice tiskamo na trše papirje, praviloma je na sprednji strani slika, na zadnji strani pa prostor za sporočilo in naslov. V kolikor želite..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk namiznih stojalTiskamo namizna stojala, za gostinstvo, prireditve dogodke. Ugodno in kvalitetno, enostavno naročilo preko spleta.Namizna stojala omogočajo prikaz informacij iz obeh strani. Primerna so za razne predstavitve artiklov, popuste, koledarje, informacije o novostih.Priljubljena so pre..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk namiznih zastavicTiskamo in izdelujemo namizne zastavice. Različni formati, kvaliteten tisk in ugodna cena. Enostavno naročanje preko spletaNamizne zastavice uporabljamo za razne konference, predstavitve in druge javne nastope. Nepogrešljive so tudi v sejnih sobah in razstavnih prostorih podjet..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk nalepkTisk nalepk v digitalni in offset tehniki. Različni formati, ugodna cena in hitra izdelava. Nalepke enostavno naročite preko spleta.Papirnate nalepke so uporabne za številne namene. Z njimi označujemo razne izdelke, jih lepimo na embalaže, uporabljamo za dodatne informacije. Posebej prilj..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk plastičnih karticTiskamo plastične ISO kartice ki so primerne kot članske izkaznice, kartice zvestobe...Plastične kartice ali ISO kartice so zelo priljubljen izdelek, saj so praktično neuničljive. Kartice, ki jih tiskamo pri propaganda.si so po materialu in dimenzijah identične karticam ki jih ..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)