Menu
Your Cart

Ostalo

Tisk kuvertTiskamo kuverte različnih formatov, digitalni in offset tisk.Potiskana kuverta spada med poslovne tiskovine, uporabljamo jo za namene pošiljanja računov, dopisov in ostalih tiskovin. Pri nas najdete standardne formate kuvert. Potiskamo jih v barvni ali črno-beli tehniki.Za pošiljanje raču..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk razglednicTiskamo razglednice z vašo sliko. Enostavno naročite preko spleta.Pošljite posebno razglednico s svojo sliko svojcem, prijateljem, znancem.. Razglednice tiskamo na trše papirje, praviloma je na sprednji strani slika, na zadnji strani pa prostor za sporočilo in naslov. V kolikor želite..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk nalepkTisk nalepk v digitalni in offset tehniki. Različni formati, ugodna cena in hitra izdelava. Nalepke enostavno naročite preko spleta.Papirnate nalepke so uporabne za številne namene. Z njimi označujemo razne izdelke, jih lepimo na embalaže, uporabljamo za dodatne informacije. Posebej prilj..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk plastičnih karticTiskamo plastične ISO kartice ki so primerne kot članske izkaznice, kartice zvestobe...Plastične kartice ali ISO kartice so zelo priljubljen izdelek, saj so praktično neuničljive. Kartice, ki jih tiskamo pri propaganda.si so po materialu in dimenzijah identične karticam ki jih ..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)