Menu
Your Cart

O podjetju

Vaša spletna tiskarna propaganda.si!
Tiskarna z dolgoletnimi izkušnjami, ki združuje prednosti digitalnega, offset in velikoformatnega tiska. Najnovejša oprema za tisk in strokovna usposobljenost vam zagotavljajo odlično kakovost po razumnih cenah.
Našim strankam nudimo širok portfelj izdelkov. Od pisarniške opreme, kot so vizitke, tiskovine, brošure, letaki… veliko-formatni tisk, kot so plakati, transparenti, zastave, plošče ter promocijske izdelke kot so roll-upi, promocijska stojala, ulična stojala…
Naša prednost je predvsem prilagodljivost, saj vam poleg izdelkov iz nabora nudimo vse vrste izdelkov po meri. V kolikor izdelka ne najdete v sistemu nas kontaktirajte, z veseljem bomo našli rešitev!

Naše poslanstvo, vaša prednost!
Naveličani povpraševanja in čakanja na ponudbe tiskarjev?
Propaganda.si vam nudi takojšnje informacije o izdelkih, cenah in dobavnih rokih. V času, ki ste ga prej porabili s pisanjem povpraševanj in čakanjem na ponudbe, so lahko vaši izdelki že dostavljeni k vam! Povprečen izdelavni čas je le 2-3 dni, nujna naročila pa so izvedena isti dan. Pregled nad cenami pa vam omogoča hitro in enostavno izbiro izdelkov.
Propaganda.si omogoča transparenten pregled cen. Kar naročite, to dobite. Brez dodatnih stroškov in zapletov.
Torej: Naše poslanstvo je vaša prednost: dobri izdelki po ugodnih cenah, izjemna kakovost in zavezujoči roki.

Čista tehnologija za čisto okolje!
Pri propaganda.si uporabljamo tehnologije, ki so neškodljive za okolje in ljudi. Predvsem pri velikoformatnem tisku obstajajo načini, ki znatno vplivajo na okolje, nekateri so celo škodljivi. Pri nekaterih načinih tiska je poleg škodljivosti prisoten še moteč vonj.
Zato pri velikoformatnem tisku uporabljamo najnovejšo LATEX tehnologijo tiska, ki temelji na vodni osnovi, je brez škodljivih snovi in brez vonja. Naše izdelke lahko brez skrbi uporabite / namestite v notranjih prostorih, trgovinah, otroških sobah, celo v akvarijih in ostalih zaprtih sistemih.