Menu
Your Cart

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ustvari med vašim obiskom spletne strani in jih shrani na vaš računalnik. V piškotkih so shranjene nastavitve za spletno mesto, velikosti besedil, jezik itd. Ločimo dve vrsti piškotkov: Piškotki prve osebe, torej spletne strani na kateri se nahajate in piškotki tretjih oseb, ki so nastavljeni iz drugih domen, ki imajo na spletni strani vključene različne vsebine (analize, družabna omrežja, oglasi,…).

Sejni piškotki

Sejni piškotek se ustvari, ko odprete spletno stran in se uporablja le za shranjevanje informacij, ki so nujno potebne za pravilno delovanje spletne strani. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete spletni brskalnik.

Trajni piškotki

Trajni piškotki omogočijo, da si spletna stran zapomni vaše osebne nastavitve za daljše časovno obdobje (vaša odločitev o piškotkih, morebitna personalizacija…). Trajni piškotek se nastavi za določen čas. Po preteku nastavljenega obdobja se piškotek izbriše in morate ponovno ponoviti določene korake (ponovna potrditev o uporabi piškotkov, ponovna nastavitev parametrov prikaza spletne strani…).

Upoštevajte, da se z nadaljnjo uporabo te spletne strani strinjate z našo rabo opisanih piškotkov.

Uporaba osebnih podatkov

Propaganda.si uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vašega naročila ali zahteve ter za komunikacijo z vami: za odgovor na vaše vprašanje, za posredovanje trženjskega gradiva ali obvestil.

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Vedno vas bomo predhodno obvestili o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Varnost osebnih podatkov

Propaganda.si smo zavezani k zaščiti podatkov, ki nam jih posredujete. Nepooblaščen dostop do njih, njihovo uporabo in razkritje preprečujemo s številnimi različnimi varnostnimi tehnologijami in postopki.