Menu
Your Cart

Promocijski izdelki

V spletni tiskarni propaganda, vam nudimo širok izbor izdelkov za promocijo. Izdelki so odlični za razne predstavitve, konference, dogodke, sejme... Izbirate lahko med številnimi izdelki kot so roll-up stojala, beach flagi, reklamna stojala, okvirji za plakate, promocijske stene, zastave..
Tisk roll-up stojalTiskamo in izdelujemo reklamna roll-up stojala, hitro in ugodno, enostavno naročilo preko spletne tiskarne.Z roll-up stojalom boste zagotovo pritegnili pozornost! Bodisi na sejmu, prodajnem mestu ali prireditvi.Roll-up stojalo zavzame izjemno malo prostora ter je praktično za pren..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk L stojalTiskamo in izdelujemo reklamna L stojala, hitro in ugodno, enostavno naročilo preko spletne tiskarne.L-stojala so cenovno ugodna alternativa roll-up stojalom. Namenjena so postavitvi za daljše obdobje. So zelo stabilna in vzržljiva. Uporabite jih na sejmih, prodajnih prostorih ali drugi..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk promocijskih stenTiskamo promocijske in reklamne stene, različne velikosti, primerne za sejme in prireditve.Kadar potrebujete večjo oglasno površino, je promocijska stena prava izbira. Omogoča vpetje platna do 2400x2400 mm, ob tem pa je izredno prenosna, saj se zloži v priročno torbico za prena..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk Beach flag zastavVelika izbira velikosti in modelov, enostavno naročilo v spletni tiskarni.Pritegnite pozornost z moderno Beachflag zastavo! Naj vaša zastava plapola v vetru, ali pa jo uporabite za predstavitev na sejmih, prireditvah in dogodkih. Na voljo sta dve obliki zastav: solza in surf te..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk in izdelava Aluminijastih Clip-Clap okvirjevTisk alu okvirjev s sistemom Clip-Clap, velika izbira formatov in ugodna cena. Clip clap okvirji se uporabljajo za izpostavitve plakatov, ki so na istem mestu. Praktičen clip-clap okvir omogoča preprosto menjavo plakata. Clip clap lahko privijači..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk in izdelava A-stojalIzdelujemo in tiskamo ulična stojala v različnih velikostih, ter tisk plakatov za stojala. Hitra izdelava in nizka cena.A-stojala so aluminijasta obojestranska stojala, namenjena različnim namenom sporočanja in oglaševanja. Vidna so iz obeh strani. Stojala so zložljiva, zato..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk zastavTiskamo kakovostne zastave. Sublimacijska tehnika tiska, vidna iz obeh strani.Zastava je nepogrešljiv dodatek za razpoznavnost vaše organizacije. Predvsem so priljubljene pred poslovnimi zgradbami ali na prodajnih mestih. Zarafi svoje vidnosti znatno vplivajo na vašo prepoznavnost. Zastav..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Promocijski šotoriTisk promocijskih šotorov, velika izbira velikosti in modelov, enostavno naročilo v spletni tiskarni.Pritegnite največ pozornosti s promocijskim šotorom! Na voljo Je veliko različnih dimenzij in konfiguracij. Izbirate lahko med nepotiskanimi ali v celoti potiskanimi šotori. Pri nep..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Chromaluxe tisk na aluminijaste foto panele.Novost - Chromaluxe so aluminijaste foto plošče, katere potiskamo s postopkom sublimacije. Debelina plošče je 1mm. Potiskane plošče imajo izjemen lesk, barvno globino in so odporne na poškodbe. Lahko jih uporabimo za različne namene dekoracije, promocije a..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Tisk puzzleTiskamo Puzzle sestavljanke, ugodno in hitro. Puzzle sestavljanka z vašo sliko! Odlično domiselno darilo ali kot pripomoček za preganjanje dolgčasa. Na voljo različni formati. Puzzle je izdelan iz kartona debeline 2mm, potiskana površina pa je gladka in svetleča.Priporočamo, da za pu..
0.00€
Brez DDV:0.00€
Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)