Menu
Your Cart

Pogoji poslovanja

Spletno stran propaganda.si upravlja podjetje Propaganda.si, spletna tiskarna, d.o.o., Simoničev breg 7, 9250 Gornja Radgona v nadaljevanju ponudnik.

Spletno mesto propaganda.si je spletna tiskarna, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Ob prijavi v sistem, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletnega mesta lahko dostopa tudi do svojega računa (Moj račun) oz. pridobi pravico do nakupa. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine, ponudniki artiklov in potrošnikom.

Vse cene so v EUR in vsebujejo predpisani DDV. Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko.

Cene veljajo za nakupe preko spletne trgovine propaganda.si. Ponudnik skuša čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu, pa se lastnosti artiklov, dobavni rok in cena spreminjajo, tako da obstaja možnost, da ponudnik ne utegne sočasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, se kupca obvesti o spremembah ter omogoči preklic ali zamenjavo naročenega artikla.

V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Naročanje prek spletne strani propaganda.si poteka 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini.

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni v spletni trgovini v rubriki Moj račun. O morebitni spremembi naročila oz. preklica, mora kupec o tem ponudnika obvestiti na email naslov info@propaganda.si.

Kupec lahko podjetju sporoči morebitno reklamacijo. Reklamacijo sporočite na tel številko 041 856 427 ali na elektronsko pošto info@propaganda.si. V kolikor kupec z izdelkom ni zadovoljen izdelek menjamo ali vrnemo kupnino. V primerih, ko naročilo ne zadostuje tehničnim standardom za izdelavo izdelka in smo kupca pred tem obvestili, ne sprejemamo reklamacij.

V spletni tiskarni propaganda.si so omogočeni naslednji načini plačila: plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu (v tem primeru Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna še plačilo posebne položnice), plačilo po predračunu, paypal in plačilo po valuti (stranke s pogodbo). Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljavca spletnega mesta in tako kupcu dostopna 24 ur na dan v njegovem uporabniškem profilu.

Blago dostavimo preko pošte Slovenije. Cena dostave se obračuna po uradnem ceniku pošte Slovenije. Informativni izračun se prikaže ob naročilu, v kolikor ste izbrali dostavo blaga. Blago lahko ob predhodnem dogovoru prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja. Ne prevzemamo odgovornosti za zamude s strani dostavljalca in ne prevzemamo odgovornosti za izgubo pošiljke ali njeno poškodovanje med transportom, prav tako ne prevzamemo odgovornosti za izgubo ali poškodovanje izdelka med vračilom izdelka po pošti.

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. Z registracijo na spletni strani propaganda.si dovoljujete, da podjetje Propaganda.si, spletna tiskarna, d.o.o., Simoničev breg 7, 9250 Gornja Radgona z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Podjetje Propaganda.si, spletna tiskarna, d.o.o., Simoničev breg 7, 9250 Gornja Radgona zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko pisno ali po telefonu zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja.

Spletno mesto propaganda.si je v lasti podjetja Propaganda.si, spletna tiskarna, d.o.o., Simoničev breg 7, 9250 Gornja Radgona Vse pravice so pridržane. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.