Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Vizitke
Informacije

Vizitka je kraljica med tiskovinami poslovnega komuniciranja. Standardna formata, ki se najpogosteje uporabljata sta 85x55 mm ter 90x50 mm.

Format 85x55mm je priročnejši, saj je isti kakor plastične kartice (kreditne, članske, kartice ugodnosti) ter se prilega v vsako denarnico.

Format 90x50mm je pa na izgled elegantnejši.

Vizitke se praviloma tiskajo na debelejše papirje (300-350g).

Pri oblikovanju vizitk priporočamo, da vsebujejo predvsem kontaktne podatke, oblikovane naj bodo preprosto in "čisto". Pri vizitkah pogosto velja pregovor: manj je več.

Priporočamo
Za vizitke priporočamo 350 gramski premazni papir, ter barvni tisk. Za elegantnejši izgled priporočamo še laminacijo. V kolikor se poda k grafični podobi, lahko naredimo tudi zaobljene robove. 
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, papirja ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Vizitke

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Vizitke