Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Ulična A-stojala
Informacije

A-stojala so aluminijasta obojestranska stojala, namenjena različnim namenom sporočanja in oglaševanja. Vidna so iz obeh strani. Stojala so zložljiva, zato jih preprosto premikamo in hranimo. Clip clap sistem omogoča preprosto menjavo plakatov. Plakati so zavarovani s prozorno folijo. V ceno sta vključena dva plakata v dimenziji stojala!  

Priporočamo
A-stojala so primerna za vse, ki pogosto postavljate in pospravljate svoje oglasno sporočilo. Predvsem so priljubljena ob prodajalnah na ulicah, zato jim radi rečemo tudi ulična stojala. 
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Ulična A-stojala

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Ulična A-stojala