Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Transparenti
Informacije

Transparenti so tiskovine večjih formatov, ki jih tiskamo z velikoformatnimi tiskalniki. Neprogrešljivi so na raznih dogodkih, prireditvah ter na zunanjih oglasnih mestih (ob cestah, na športnih objektih...). Transparente lahko natisnemo vse do dimenzije 3,2m x 50m.  Na voljo sta dva osnovna materiala: pvc ceradno platno in mesh (luknjasto platno). Za večjo stabilnost lahko transparentom ojačamo rob, za lažje obešanje pa vstavimo rinke.

Priporočamo
V kolikor boste transparent obesili priporočamo rinke. Če boste transparent obesili zunaj, priporočamo tudi ojačan rob. Standardno so rinke na vsakih 50 cm, če želite drugačno postavitev nam to sporočite ob naročilu. Kadar je prisotna sila vetra oz. želite rahlo transparenten transparent, priporočamo mesh material.
Najpogostejše dimenzije za transparente so 1000x2000 mm in 1000x3000 mm.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Transparenti

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: transparenti cerade