Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Samolepilna folija
Informacije

Samolepilne folije tiskamo s stroji za velikoformatni tisk. Laminacija je potrebna le v primerih ko so folije izpostavljene mehanskim poškodbam. Folije lahko apliciramo na večino vrst podlag kot so kovina, aluminij, pvc, pe, na avtomobile, plošče table in ostale podlage. Glede na obdobje uporabe jih ločimo na kratkoročne (monomerne) in dolgoročne (polimerne) folije. Za uporabo v notranjih prostorih večinoma zadostujejo monomerne folije. Ker samolepilne folije večinoma izdelujemo v nestandardnih velikostih imate možnost vpisa poljubne velikosti!

Priporočamo
Monomerno folijo priporočamo za daljšo notranjo uporabo ter zunanjo uporabo do 3 leta. Polimerno folijo priporočamo za daljšo zunanjo uporabo. V kolikor bo folija izpostavljena mehanskim poškodbam priporočamo laminacijo. Za monomerne folije priporočamo monomerno laminacijo, za polimerne folije pa polimerno laminacijo. V kolikor želite obliko folije po poljubni obliki izberite dodelavo izrez po konturi.
UPORABNO: Zaradi specifičnosti samolepilnih folij in njihove uporabe se lahko pred naročilom posvetujete z nami, z veseljem vam bomo svetovali za pravilen izbor!
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Samolepilna folija

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Samolepilna folija