Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Posterji
Informacije

Posterji so za razliko od plakatov tiskani na kvaliteten foto-papir večje debeline (250 gramov) ter so primerni za notranjo uporabo. Tiskajo se z najvišjo kakovostjo tiska na strojih ki so barvno kalibrirani. Prav tako je za foto-posterje na izbiro več velikosti, če želite pa velikost določite sami.

Priporočamo
Pri izboru velikosti foto-posterja je pomembna kvaliteta fotografije. V kolikor je fotografija dovolj kakovostna izberite velikost po želji, v nasprotnem primeru izberite velikost, ki bo primerna za kakovost slike. Izdelan poster vam po želji apliciramo na trdo podlago (kappa ploščo) debeline 5mm ali 10mm.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, papirja ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Posterji - foto

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Posterji, poster, foto povečave