Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Magnetne nalepke
Informacije

Magnetne nalepke so odlična rešitev za priložnostno prikazovanje vašega sporočila. Aplicirate jih lahko na vse ravne in rahlo ukrivljene kovinske površine, kot so avtomobili, kovinske table, omare, hladilniki.. Po potrebi folijo enostavno namestite in odstranite.

Priporočamo
Magnetne folije so priljubljene predvsem pri označevanju avtomobilov. Prav tako jih priporočamo v obliki  reklamnih izdelekov kot so magnetki za hladilnike.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Magnetne nalepke

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Magnetne nalepke