Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Foto tapete
Informacije

Foto tapete so izdelane iz samolepilnega rahlo strukturiranega materiala, ki ga potiskamo z željenim motivom. Lepilo na foto tapetah je manj močno, kar pomeni da lahko tapeto po želji tudi odstranimo. Foto tapete polagamo sami, polagajo se v pasovih širine med 1000 in 1300mm. Ker foto tapete tiskamo z neškodljivimi latex barvami jih lahko brez skrbi uporabljamo v vseh zaprtih prostorih.

Priporočamo
Foto tapete lahko namestimo po celotni steni ali polepimo samo del stene. Priporočamo jih za otroške sobe, poslovne prostore, dnevne sobe, spalnice. V otroških sobah foto tapete poleg lepega izgleda tudi ščitijo stene.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Foto tapete

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Foto tapete