Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Vizitke
Informacije

Zastava je nepogrešljiv dodatek za razpoznavnost vaše organizacije. Predvsem so priljubljene pred poslovnimi zgradbami ali na prodajnih mestih. Zarafi svoje vidnosti znatno vplivajo na vašo prepoznavnost. Zastave se tiskajo na poliesterski material s sublimacijsko tehniko tiska, ter so vidne iz obeh strani. 

Priporočamo
Najbolj pogosta velikost zastav je 1000 mm x 3000 mm. Pri naročilu še posebej pazite na način dodelave. Zastave imajo standardno dva različna tipa dodelave. Pri prvem s karabini pritrdimo zastavo na vodilno žico, pri drugem načinu pa v zastavo vstavimo rinke, skozi katere zastavo pričvrstite na drog.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Zastave

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: zastave