Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Promocijski šotori
Informacije

Pritegnite največ pozornosti s promocijskim šotorom!  Na voljo Je veliko različnih dimenzij in konfiguracij. Izbirate lahko med nepotiskanimi ali v celoti potiskanimi šotori. Pri nepotiskanih šotorih so na voljo štiri barve strh in sten: bela, siva, modra in rdeča. Konstrukcija šotora je zložljiva in priročna za prenašanje, prav tako je lahka saj je sestavljena iz aluminijastih profilov. Postavitev je hitra in nezapletena saj deluje po principu POP-UP. 

Priporočamo
Promocijski šotor uporabite za predstavitev na sejmih, prireditvah in dogodkih. Šotori so še posebej primerni za zunanje promocijske aktivnosti, saj so zaradi svoje velikosti izjemo vidni. Prav tako ponujajo zavetje pred vremenskimi vplivi ter ponujajo zaključem promocijski prostor. UPORABNO! Grafike pri šotorih so izmenjlive, tako lahko en šotor uporabite za promocijo različnih izdelkov / storitev.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega velikosti, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Promocijski šotori

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Promocijski šotor