Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Promocijske stene
Informacije

Kadar potrebujete večjo oglasno površino, je promocijska stena prava izbira. Omogoča vpetje platna do 2400x2400 mm, ob tem pa je izredno prenosna, saj se zloži v priročno torbico za prenašanje stene. Teleskopske palice omogočajo visoko stabilnost, veliko prilagodljivost velikosti, ob tem pa so zelo majhne teže. Naslednja prednost promocijske stene je tudi možnost obojestranskega potiska, tako je vaše sporočilo vidno iz obeh strani, služi pa lahko tudi kot pregrada. 

Priporočamo
Promocijske stene so odlična izbira ko potrebujete ozadje za vašo predstavitev na raznih sejmih, v prodajnih prostorih in na dogodkih. Posebej priljubljene so za uporabo kot foto stene, prek katerimi se fotografirajo udeleženci, saj ne odbijajo svetlobe, in se ne zvijajo. Po potrebi lahko izbirate med dimenzijami 2000x2000 do 2400x2400 mm. Možno je vpeti tudi manjše grafike.
UPORABNO: Eno stojalo lahko uporabite za več različnih panojev, ki jih po potrebi menjujete.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Promocijske stene

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Promocijske stene