Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
L-stojala
Informacije

L-stojala so cenovno ugodna alternativa roll-up stojalom. Namenjena so postavitvi za daljše obdobje. So zelo stabilna in vzržljiva. Uporabite jih na sejmih, prodajnih prostorih ali drugih dogodkih, kjer želite pritegniti pozornost.


Priporočamo
Izberite širino ki ustreza vašemu prostoru ali velikosti sporočila. Pri širini 100cm dosežemo večjo oglasno površino, pri širini 85cm pa večjo fleksibilnost.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

L - stojala

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: L - stojala, pingvini