Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Chromaluxe
Informacije

Chromaluxe so aluminijaste foto plošče, katere potiskamo s postopkom sublimacije. Debelina plošče je 1mm. Potiskane plošče imajo izjemen lesk, barvno globino in so odporne na poškodbe. Lahko jih uporabimo za različne namene dekoracije, promocije ali označevanja.

Priporočamo
Ko prvič vidite chromaluxe ploščo vas osupne. Takšnega sijaja in globine barve ni mogoče doseči z nobenim drugim materialom ali drugo tehniko tiska. Chromaluxe foto panele priporočamo za tisk posebnih slik za katere želite da še posebej izstopajo.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, papirja ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Chromaluxe foto paneli

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Chromaluxe