Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Alu okvirji clip-clap
Informacije

Clip clap okvirji se uporabljajo za izpostavitve plakatov, ki so na istem mestu. Praktičen clip-clap okvir omogoča preprosto menjavo plakata. Clip clap lahko privijačite ali zalepite na steno v notranjih in zunanjih prostorih. Plakat je dodatno zaščiten s prozorno folijo. V ceno je vključen plakat v dimenzijah okvirja!

Priporočamo
Alu clip clap okvirje priporočamo v primeru ko je potrebna pogosta menjava plakatov. S tem sistemom bodo plakati vedno na pravem mestu in zaščiteni. Ob potrebi po menjavi, pa plakate preprosto zamenjate.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Alu okvirji Clip-Clap

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Alu okvirji Clip-Clap