Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Plakati
Informacije

Plakat je večja tiskovina, ki svoje sporočilo prenaša s sliko in besedilom. Uporablja se ga za oglaševanje na javnih mestih. Plakati se večinoma tiskajo na standardne A in B formate, po želji se lahko natisne tudi druga mera. Plakate tiskamo na premazne papirje, ki so kratkoročno odporni na zunanje vplive. Z visoko kakovostnim tiskom dosegamo isto kvaliteto kot pri tisku manjših formatov.

Priporočamo
Najpogostejši formati za plakate so B2, B1, A2 in A1. Izberite velikost, ki ustreza vašim potrebam. Tisk na plakatni papir je primeren za klasične plakate, tisk na blueback papir pa za večje sestavljene plakate, ki se lahko lepijo tudi s tapetnim lepilom.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, papirja ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Plakati

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Plakati, tisk plakatov