Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Plastične kartice
Informacije

Plastične kartice ali ISO kartice so zelo priljubljen izdelek, saj so praktično neuničljive. Kartice, ki jih tiskamo pri propaganda.si so po materialu in dimenzijah identične karticam ki jih zelo dobro poznate - osebne izkaznice, vozniška dovoljenja, bančne kartice.. Njihovo praktičnost lahko sedaj izkoristite tudi za svoje namene. Predvsem so primerne kot kartice zvestobe, članske izkaznice, ali kartice s podatki podjetja, katero imate vedno pri sebi.

Priporočamo
Plastične kartice vam lahko potiskamo enostransko ali obojestransko, v barvni ali črnobeli tehniki. Kartice lahko tudi personaliziramo, kar pomeni da je lahko na vsaki naročeni kartici drugačno ime, številka ali ean koda.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, papirja ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Plastične kartice

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Plastične kartice