Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Nalepke
Informacije

Papirnate nalepke so uporabne za številne namene. Z njimi označujemo razne izdelke, jih lepimo na embalaže, uporabljamo za dodatne informacije. Posebej priljubljene so za etiketiranje izdelkov v prehrambeni in kozmetični industriji. Praviloma so pravokotne oblike, možen pa je tudi izrez v poljubni obliki. 

Priporočamo
Papirnate nalepke gloss so gladke gloss nalepke primerne za večino potreb. Papirnate nalepke s strukturo so posebej priljubljene za vinske etikete ter edinstvene izdelke. Večinoma se tiskajo barvno, ugodna cena črno-belih nalepk pa je primerna za množično uporabo / označevanje.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, papirja ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Nalepke

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Nalepke, tisk nalepk