Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Brošure - žična vezava
Informacije

Brošure so večstranske tiskovine, namenjene raznim vsebinam poslovne ali informativne narave. Brošure nastanejo tako, da potiskamo več listov papirja, ga prepognemo in hrbtno spnemo. Zato je pri brošurah število strani vedno večkratnik števila 4 (prepognjen list = 4 strani) - kar pomeni, da mora število strani biti deljivo s 4.

Pri grafični pripravi brošure upoštevajte da funkcijo "booklet" oz. montažo opravimo sami. Zato je najbolj primeren format PDF v katerem so zbrane posamezne strani od prve do zadnje.

Priporočamo

Za vsebino brošur so primerni tanjši papirji (100-150 gramov), v kolikor pa želite, da ima brošura dodan ovitek, pa priporočamo debelejše papirje (250-300 gramov). Ovitek po želji tudi plastificiramo.

POMEMBNO! zaradi tehničnih zmožnosti prosimo da upoštevate maksimalno število strani glede na debelino papirja:

100 g = max. 80 strani

150 g = max. 60 strani

200 g = max. 32 strani

250 g = max. 24 strani

300 g = max. 16 strani

Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, papirja ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Brošure - žična vezava

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Brošure - žična vezava