Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Brošure - spiralna vezava
Informacije

Brošure s spiralno vezavo so večlistne tiskovine, ki se po končanem tisku spnejo s spiralo. Namenjene so predvsem za razne zbornike, interna gradiva, učna gradiva, razne seminarske naloge ipd. Za razliko od ostalih tiskovin se pri teh brošurah odločate o številu listov in ne o številu strani, saj so te brošure velikokrat tiskane enostransko.

Primer:

20 strani enostransko = 20 listov.

20 strani obojestransko = 10 listov.

Priporočamo
Za brošure spete s spiralo priporočamo 100 gramski nepremazni papir. Če želite da je vaša brošura zaščitena lahko izberete dodatno prozorno folijo na začetku brošure, ter kartonsko podlago na koncu brošure. V kolikor potrebujete bolj kompaktno prvo stran, lahko to prav tako izberete med možnostmi ovitka.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, papirja ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Brošure - spiralna vezava

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Brošure - spiralna vezava