Razpoložljive možnosti

  • 0,00€

  • Brez DDV: 0,00€
Navodila
Vrsta grafike: V kolikor je mogoče pripravite grafiko v vektorskih programih kot so Adobe Indesign, Adobe Illustrator, CorelDraw...
Barve: Najboljši rezultat je dosežen če uporabljate CMYK barve.
Slike: Optimalna resolucija slik za tisk je 300dpi in več.
Pisave: Zaželjeno je da pisave spremenite v krivulje
Barva pisave: Črna pisava naj ima barvne vrednosti C=0 M=0 Y=0 K=100.
Polna čena: Če želite polno črnino podlage uporabite barvne vrednosti: C=30 M=30 Y=30 K=100.
Vrste datotek: Čeprav sprejemamo večino grafičnih datotek je zaželjen format je PDF. PDF datoteko shranite v kakovosti za tisk - najbolje v obliki PDF/X-3:2002.
Profil: Zahtevnejši uporabniki uporabljajte evropske barvne profile: ISO coated V2 eci, Forgra ali Euroscale.Priprava datotek / prazne predloge
Beach flag
Informacije

Pritegnite pozornost z moderno Beachflag zastavo! Naj vaša zastava plapola v vetru, ali pa jo uporabite za predstavitev na sejmih, prireditvah in dogodkih. Na voljo sta dve obliki zastav: solza in surf ter štirje različni podstavki: križ z utežjo, vijak, palica ali podlaga za avto.

Priporočamo
Izberite velikost, ki vam ustreza. Zastava povprečno zavzema 80% celotne višine. Posebej pazljivo izberite podstavek, saj so podstavki namenjeni različnnim podlagam. Križ je namenjen trdim podlagam, palica in vijak pa mehkim podlagam. Podlago za avto namestimo pod pnevmatiko avtomobila.
UPORABNO: V kolikor želite zastavo uporabljati na različnih podlagah lahko naročite dodaten podstavek.
Posebne izvedbe
V kolikor željenega formata, materiala ali dodelave ne najdete v zgornjem kalkulatorju nam pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali po e-pošti na  info@propaganda.si. Z veseljem bomo našli rešitev za vaše potrebe!

Beach flag

  • Šifra: 1
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Oznake: Beach flag